Volum Colectiv

 

Școala românească între trecut, prezent și viitor

Editura Educatia Azi vă invită să contribuiți cu lucrări științifice sau eseuri la editarea volumului colectiv: Școala românească între trecut, prezent și viitor 

Volumul va apărea sub forma unui E-book (în format PDF) cu  ISBN. Toți autorii vor primi adeverințe de publicare, în care se va menționa că au calitatea de coautori ai acestei lucrări științifice. Atât volumul, cât și adeverințele vor fi editate numai în format electronic  (PDF) și vor fi distribuite pe adresele de e-mail puse la dispozitie de autori când trimit articolele.

Temele sugerate (dar nu obligatorii), sunt:

  1. Legea educației și problemele învățământului;
  2. Educația românească în societatea cunoașterii;
  3. Cum influențează globalizarea educația românească;
  4. Inovare și reformă în învățământul românesc;
  5. Opinii personale cu privire la sistemul de învățământ românesc;
  6. Istoria învățământului românesc;

Lucrările vor fi originale de cel mult 3 pagini A4, cu tot cu bibliografie, scrise cu Times New Roman de 11, la un rând, cu diacritice, margini de 2 cm stânga-dreapta și 2 cm sus-jos. Lucrările care nu vor respecta aceste standarde, vor fi respinse!

Structura lucrărilor este următoarea:

  • în dreapta sus: numele si prenumele autorului, datele de contact (telefon sau e-mail) și instituția unde activează;
  • urmează titlul articolului, scris cu Times New Roman de 14, bolduit;
  • urmează textul propriu zis al articolului;
  • la urmă bibliografia (dacă există) în ordine alfabetică;

-autorii vor fi publicați în ordinea primirii articolelor;

Cei interesați sunt rugați să trimită articolele până la data de 23 August 2020 la adresa de   e-mail:        [email protected], cu subiectul: pt. volumul Școala românească între trecut prezent și viitor, unde vă rugăm să lasați și datele de contact (nume, e-mail¸ telefon). E-book-ul va apărea pe 30 August 2020, urmând să ajungă pe e-mail-ul fiecărui autor în parte, împreună cu adeverința de publicare, până pe 5 septembrie 2020.

Taxa de participare este de 50 de lei.  Banii vor fi depuși doar după confirmarea acceptării articolului pentru publicare în contul: RO49INGB0000999909965615 deschis la ING Suceava de firma CINEXT SRL (C.U.I 34482958) , cu mențiunea: articol volum colectiv. Plata poate fi confirmată prin scanarea chitanței și expedierea ei prin e-mail la adresa menționată sau telefonic la numărul 0742 281 934.